Najava 21. kola Prve rukometne lige “Istok” – Žene

0
398

Dubočica – Vranje

Rukometašice Dubočice ugostiće znatno motivisaniju ekipu Vranja koja se nalazi na 5. mestu gde je odmah iza mladih rukometašica Jagodine. Pisali smo već o Dubočici da nije uzela nijedan bod ove sezone i da za sada ima 20 poraza uz veliku gol razliku -358. Vranjanke su igrale izvanredno u prvom delu prvenstva ali proleće je u ekipi donelo „post“ gde su „pale“ na 5. mesto. Vranje je ubeležilo tek 3 pobede u drugom delu gde će pokušati da ubeleži i 4. protiv slabašne Dubočice. Utakmica se igra u četvrtak od 17:00 časova a sudije će biti Nikolić – Cvetković, delegat će biti Pavlović.

Jagodina 2 – Vlasotince

Rukometašice Jagodine imale su cilj od samog početka prvenstva ovo 4. mesto kako kaže trener Marko Marković. Zanimljivim pobedama protiv znatno iskusnijih ekipa Jagodina je krenula ofanzivno i može se reći da je ovo najbolja sezona od kada Jagodina 2 postoji. Jagodina je u drugom delu prvenstva pretrpela poraze samo od Hajduk Veljka i Žitorađe. Utakmica se igra u sredu od 19:00 časova a sudije na utakmici u hali „JASSA“ biće Ristić – Stojiljković a kontrolor će biti Kozić.

Radan – Đerdap

U sportskoj hali u Bojniku, večeras od 20:00 časova rukometašice Radana iz Lebana dočekuju prvoplasiranu ekipu Đerdapa koja bi u slučaju pobede zvanično obezbedila ulazak u viši rang (Super B ligu). Delegirane su sudije sa Super B lige, Cvetković – Petrović a kontrolu će vršiti Veljković.

Radnički – Naisa 2

Rukometašice Radničkog će u Svilajncu takođe večeras od 20:00 časova dočekati ekipu Naise 2 i pokušati da zadrži 8. mesto na tabeli. Naisa 2 ako bi došla do pobede zamenila bi mesto sa ekipom Rtnja i bila bi 6. što bi bio veliki uspeh za ovako mladu ekipu. Utakmicu će suditi Zvijerac – Stamenković a delegat će biti Tabaković.

Rtanj – Hajduk Veljko

U ponedeljak od 16:30 ekipa Rtnja će dočekati znatno pojačanu ekipu Hajduk Veljka iz Negotina koja je napravila veliki pomak u drugom delu prvenstva. U prvom delu, Hajduk Veljko je ubeležio 2 pobede a u prolećnom delu 5 gde se smeši i 6. Sudije na utakmici biće Petković – Mitić a kontrolor će biti Kuzmanović.

Bor RTB 2 – Žitorađa

Rukometašice Žitorađe će u utorak od 20:00 časova odmeriti snage sa mladom ekipom Bora koja želi da pomrsi konce i te kako iskusnoj ekipi koja pokušava na sve načine da dođe do bodova i zapreti Đerdapu koji „beži“ 3 boda. Pobeda na ovoj utakmici ne treba da se dovodi u pitanje jer se radi o znatno iskusnijoj ekipi Žitorađe. Sudije u Boru biće Janković – Funtunjerović a delegat će biti Jovanović iz Zaječara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here