Najava 18. kola Prve rukometne lige “Istok” – Žene

0
580

Vranje – Radnički

Rukometašice Vranja će u subotu od 15:00 časova odigrati utakmicu protiv Radničkog iz Svilajnca koji je bio poražen u prvom delu prvenstva na svom terenu. Vranjanke ne igraju na zavidnom nivou kao što je bio slučaj u prvom delu kada su bile na samom vrhu tabele. Par poraza dao je takav rezultat da se Vranje nađe na 4. poziciji Prve lige „Istok“ a 3. mesto je i više nego daleko da bi moglo da se napadne. Utakmicu će suditi Cvetković – Spasić a kontrolor će biti Stojilković

Vlasotince – Rtanj

Boljevačke rukometašice će se uputiti ka Vlasotincu i odigrati utakmicu protiv mnogo neiskusnije ekipe iz istoimenog grada. U prvom delu Rtanj je slavio sa +10 a ovoga puta Vlasotinčanke će pokušati da namuče nešto ozbiljniju ekipu. Sudije na utakmici biće Barbulović – Veljković dok će za kontrolu biti zadužen Zdravković. Utakmica je zakazana za 12:00 časova ujutru.

Đerdap – Hajduk Veljko

Đerdap i dalje želi rang više iako je doživeo nezgodan poraz od ekipe Žitorađe koja može da bude velika pretnja do kraja prvenstva. Ovoga puta u Kladovu će dočekati ekipu iz Negotina koja posle poraza od ekipe Vranja ubeležila očekivanu pobedu protiv Vlasotinca. Stanje na tabeli ovde ništa ne mora da znači jer Negotinke ponekad i znaju da iznenade najjače u ligi. Utakmicu će suditi Atanasovski – Ilić a delegat će biti Zdravković. Utakmica se igra u subotu od 19:00 časova.

Žitorađa – Naisa 2

Rukometašice Žitorađe više nemaju prava na kiks ako žele da priprete prvoplasiranoj ekipi Đerdapa koja za sada „beži“ 3 boda koja mogu lako da se „istope“. Žitorađa je pokazala da je sjajna ekipa i da može da se uključi u borbu za Super B ligu što bi bio veliki uspeh za ovako perspektivnu ekipu. Ekipa Naise jeste mlada ali škola rukometa je uvek bila na zavidnom nivou što ove sezone govori tabela gde su deca Naise na sredini tabele. Utakmicu će suditi Ristić – Stojiljković a kontrolor će biti Kozić. Utakmica se igra u nedelju od 18:00 časova

Bor RTB 2 – Radan

Posle neočekivanog poraza od mladih Jagodinki, rukometašice Radana iz Lebana uputiće se ka Boru gde će odigrati utakmicu sa veoma mladom ekipom koja tek raste. Ne treba puno govoriti o ovoj utakmici jer je na papiru apsolutni favorit gost iz Lebana. Utakmicu će suditi sudijski par Stojiljković – Milenković a delegat će biti Jovanović.

Dubočica – Jagodina 2

U Leskovcu i na strani Dubočica nije osvojila nijedan bod gde stanje na tabeli govori 0-0-17, 261 dat gol, 538 primljenih gol razlika -277 što je razočaravajuće gde će ova ekipa po svemu sudeći napustiti takmičenje. Jagodinke su u naletu. Posle velike pobede nad favorizovanom ekipom iz Lebana, Marko Marković neće dopustiti svojim igračicama da potcene ekipu Dubočice već će ući u utakmicu kao da se igra protiv prvoplasirane ekipe. Sudije na utakmici biće Golubović – Janković a delegat će biti Kovačević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here