Naisa dočekuje šampionke u Nišu!

0
288

Rukometašice Naise nakon dve pobede u prva dva kola plej ofa, očekuje najveće moguće iskušenje. U Niš stiže aktuelni šampion, ekipa Jagodine. Iz tabora niškog superligaša pozivaju gledaoce da dođu u što većem broju, kako bi uz njihovu pomoć i maksimalnom zalaganju na terenu pokušali da dođu do iznenađenja i savladali favorizovanu ekipu Jagodine.

Ekipa Jagodine jeste u ovom trenutku kvalitetniji tim, ali bi to trebalo da dokažu na terenu. Rukometašice Naise, baš kao i protivnice, biće potpuno rasterećene, jer su mesto na tabeli „zacementirale“. Treće mesto je tu, jer u odnosu na najbliže pratioce Naisa ima čak 8 bodova prednosti, ali i bolji međusobni skor. Evropa je praktično već osigurana, ali u Naisi žele da probaju da napadnu i drugo mesto. Kako sam Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba kaže, derbi sa Jagodinom mogao bi da da odgovor i na pitanje na koje igračice će moći najozbiljnije da računa u narednoj sezoni, jer  se već sada zna da će ambicije biti najviše moguće.

U ime ekipe, Teodora Zdravković i Katarina Ivanović obećale su da će pružiti maksimum protiv Jagodine i da će pokušati da iznenade velikog rivala.

Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac prozvao je medije da nedovoljno prate uspehe Naise i pozvao ljubitelje rukometa da u subotu ispune tribine sale OŠ „Dušan Radović“.

Utakmica 3.kola plej ofa Super lige Srbije Naisa-Jagodina igra se u subotu, 6.aprila od 18.30 sati u Sali OŠ „Dušan Radović“. ULAZ JE SLOBODAN!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here