Muhamed Ajanović potpisao novi ugovor sa ekipom Čelika!

0
324

Nakon što je u prvenstvenoj pauzi od nekoliko klubova dobio ponude za angažovanje u nastavku prvenstva, Muhamed Ajanović Muta je presekao sva nagađanja: potpisao je novi dvogodišnji ugovor (sa mogućnošću produženja na dalje dve godine) sa matičnim klubom – RK Čelikom.

  • Iako su ponude za moje dalje angažovanje, posebno od jednog Kluba u istoj Ligi, bile (finasijski) izuzetno povoljne, ja nisam ni jednog trenutka bio u dilemi: RK Čelik je moja matična kuća, tu su mi najbolji drugovi, tu su odlični svi uslovi za rad i napredak igrača, ambijent i drugarstvo u Čeliku je kakvo se samo može poželjeti, Klub je izuzetno dobro organizovan i svi dijelovi kluba odlično funkcionišu… Imao sam sastanak sa predsjednikom Škrbićem i sva nagađanja oko mog odlaska iz RK Čelika su otklonjena i, evo, ja ih demantujem: ostajem u RK Čeliku!, izjavio je Muhamed Ajanović.

Predsednik RK Čelika Pane Škrbić je nakon sastanka sa Ajanovićem dodao:

  • Muhamed Ajanović je pravi rukometni i ljudski biser i jedan od naših najboljih i najperspektivnijih igrača. Veoma se radujem se da smo Muta i ja ”face to face” otklonili sve špekulacije i da je on apsolutno potvrdio vjernost svom Klubu Čelik. Od njega očekujem da u narednoj sezoni bude naš igrač broj 1, kaže Škrbić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here