M:tel Druga liga RS (M) – Sloga II porazila Prijedor – Glasinac prejak za Hercegovac!

0
212

Druga ekipa Sloge započela je takmičenje u okviru Druge lige Republike Srpske grupa “Zapad”. Oni su na svom terenu u Osječanima savladili ekipu Prijedora rezultatom 42:36. Sloga je krenula furiozno i u prvih 14 minuta napravila rezultat 9:1. U 18. minutu Sloga je imala vođstvo 12:4. Zatim gosti iz Prijedora prave seriju 3:0 i smanjuju zaostatak 7:12. Sloga odmah sa sva uzastopna gola odlazi na plus 7 (14:7). Tu razliku je čuvala do odmora i na odmor odlaze sa rezultatom 20:13. U 40. minutu Dobojlije su imale devet golova viška 29:20. Pet minuta kasnije Prijedorčani sa tri gola u nizu smanjuju na 26:32. Pet minuta pre kraja Sloga je imaa dvocifrenu razliku 41:31. Međutim u preostalih pet minuta domaći postižu samo jedan gol a gosti pet. Tako da je konačan rezultat iznosio 42:36. Najefikasniji u pobedničkom taboru Sloge 2 bili su Vladan Marković sa 11, te Đorđe Ristić i Nikola Stjepanović sa po sedam golova. Kod gostiju istakli su se David Đaković sa 10 i Aleksandar Mudrinić sa sedam golova. (Piše: Nenad Vasić).

Novu pobedu zabeležili su rukometaši Glasinca u m:tel Drugoj ligi Republike Srpske, grupa „istok“. Sokočani su kao domaćini lako izašli na kraj sa Hercegovcem iz Bileće kojeg su dobili sa više nego sigurnih 39:23 (16:8). Miroslav Mirković dao je osam golova, a po sedam Miljan Mihajlović i Milan Boljanić dok je na drugoj strani raspoložen bio Nemanja Vujević sa 11 pogodaka.

Rukometaši Čelinca pobedili su u Brodu domaću ekipu ORK Sava sa minimalnih 24:23 (14:10). Najzaslužniji za prve bodove u tekućoj sezoni m:tel Druge lige, grupa „zapad“ bio je Slaven Pejaković koji je postigao sedam pogodaka, dva manje dao je Tihomir Stanojević. Kod Brođana prvi strelac bio je Alen Ramadanović sa pet postignutih golova, dok je četiri dao Stefan Kušljić.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here