Mirko Skoko – “Planiramo jake pripreme, biće vrlo zanimljivo u nastavku prvenstva!”

0
253

U ponedeljak su, posle tronedeljne pauze, Rukometaši Krke krenuli su sa pripremama za prolećni deo sezone. S obzirom na uspešan završetak prvog takmičarskog dela u NLB ligi, kada su štićenici trenera Mirka Skoka kalendarsku godinu završili na 4. mestu na tabeli i plasirali se u četvrtfinale Evropskog kupa, ekipa Krke produžila je novogodišnji praznika za pomenute uspehe.

  • Igrači su na okupljanje došli zdravi, što me izuzetno raduje. Inače, još nismo kompletni, jer Marko Majstorović, koji će predstavljati boje Bosne i Hercegovine na predstojećem Evropskom šampionatu, dok će Vojislav Vukić  igrati za crnogorski tim, ističe Skoko, koji planira opsežne pripreme za prvi mesec u godini. Prvih deset dana biće posvećeno fizičkim pripremama, a zatim slede tehničko taktički treninzi. Već ove nedelje igramo prvu prijateljsku utakmicu sa hrvatskom ekipom Karlovca, a potom planiramo utakmicu i sa ekipom Kopra, zaključio je Skoko.

Februar će biti raznovrstan, ali posebno naporan za ekipu Krke, jer su na rasporedu četiri prvenstvene utakmice, dve utakmice Kupa Evrope i četvrtfinalni meč Kupa Slovenije.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here