Milena Delić – “Svesrpski kup i Superkup će biti održani u Banjaluci!”

0
175

Saradnja Rukometnih saveza Srbije i Republike Srpske na najvišem nivou.

Rukometni savez Srbije imao je tu čast i zadovoljstvo da učestvuje u prvom Svesrpskom saboru Srbije i Republike Srpske, ali i da održi sve važne sastanke za dalje unapređenje našeg sporta s obe strane Drine, kao i Svesrpskog kupa koji se tradicionalno održava svake godine u organizaciji RSS i Rukometnog saveza Republike Srpske.

Svečanoj manifestaciji prethodio je dan u kojem su predsednica UO RSS Milena Delić i reprezentativka i igračica šampionskog sastava Crvene zvezde, Tijana Simić, imale priliku da obiđu multifunkcionalnu halu na Košutnjaku koja se nalazi u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Posle toga je usledila svečana večera sa sportskim savezima Republike Srpske, da bi se radni sastanci održali uoči manifestacije koja je danas održana na Trgu Republike glavnog grada.

  • Održali smo izuzetno produktivne i kvalitetne sastanke sa predstavnicima Rukometnog saveza Republike Srpske na temu tradicionalnog Svesrpskog kupa, ali i takmičenja koja ćemo imati na teritoriji Srbije i Republike Srpske. Odlučeno je da će se naredni Svesrpski Kup i Superkup održati u Banjaluci, istakla je Milena Delić.

Tokom Svesrpskog sabora prezentovan je sport od strane najmlađih ne samo rukometaša i rukometašica, već i predstavnika KSS i OSS.

  • Našim prijateljima iz Republike Srpske i svim gostima današnje manifestacije prezentovali smo sport na najlepši mogući način. S druge strane uspesi nacionalnih selekcija donose najveću moguću radost Srbiji i Republici Srpskoj, jer je poznato da su Srbi sportska nacija kojoj je stalo do do svog nacionalnog identitea koji reprezentativci ponosno ističu, zaključila je prva dama srpskog rukometa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here