Merano porazio Kasano Manjago – Saša Milanović i Nikola Jezdimirović postigli po 2 gola!

0
330

Kao što znamo još malo je ostalo do kraja regularnog dela nacionalnog šampionata Italije. Posle EHF pauze su nastavili sa takmičenjem a sada pišemo o pretposlednjem kolu.

Sigurno najzanimljiviji meč (derbi juga) smo gledali između Junior Fasana i Konversana gde je domaćin slavio pobedu rezultatom 28:25. Željko Beharević se nije upisao u listu strelaca ali je sjajno igrao u odbranu a u 58. minutu je morao da napusti trener posle 3 isključenja. Za ekipu Konversana Demis Radovčić je bio precizan 2 puta dok se Sedžad Abdurahmanović nije upisao u listu strelaca.

Albatro je ukrstio koplja sa Sasarijem i na kraju je bio ubedljivo poražen 21:30. Za goste je Damir Halilković postigao 1 gol.

Merano je bio ubedljiv protiv Kasano Manjaga rezultatom 38:27. Dragan Glišić Gligorijević je postigao 3 a Bogdan Petričević 2 gola. Kod gostiju je Saša Milanović zaigrao posle dugog oporavka i postigao 2 gola i podelio 8 asistencija a Nikola Jezdimirović je bio precizan 2 puta. Što se tiče ekipe Kasano Manjago igrali su u podmlađenom sastavu jer se nalaze u sigurnoj zoni te su deca kluba dobila šansu. Saša Milanović je odigrao poslednju utakmicu za Kasano Manjago te će se u narednom periodu posvetiti trenerskom pozivu.

Karpi je u gostima savladao Presano. Rezultat je posle 60 minuta bio 32:33 a Miljan Erić je bio precizan 2 puta.

Bozen je neplanirano remizirao sa Rubijerom (33:33). Kod domaćina je najjača karika bio Dean Turković sa 8 golova dok se David Gligić nije upisao u listu strelaca.

Vrlo zanimljivu utakmicu smo pratili između Epana i Triestea gde su gosti slavili pobedu rezultatom 26:29. U ekipi koju vodi Mile Malešević je najefikasniji bio Uroš Lazarević sa 8 golova dok je Dragan Slijepčević postigao 1 gol. Nikola Stanković se nije upisao u listu strelaca. U ekipi koju vodi Fredi Radojković najefikasniji je bio Aleksandar Stojanović sa 6 golova a Adam Bratković je postigao 4. Jan Radojković je upisao 1 gol.

U plej – ofu će igrati 1. i 4. i 2. i 3. Poslednje 4 ekipe će ići u borbu za opstanak gde će 2 ekipe ostati u eliti.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here