Matija Rađaković – “Moslavina neće doći u Poreč sa belom zastavom!”

0
291

Danas od 19h na domaćem terenu Velog Jože rukometaši Poreča otvaraju novu sezonu Paket24 Premijer lige. Novi niz zanimljivih utakmica u Poreču, ali u na gostovanjima spreman je za sve ljubitelje rukometa. Prva utakmica donosi okršaj s Moslavinom iz Kutine, a prenos će biti dostupan na You Tube kanalu HRS-a.

Kapiten Poreča Matija Rađaković uoči prve utakmice i povratka rukometa u grad, rekao je par reči o pripremama koje su iza kluba te najavio utakmicu protiv Moslavine.

  • Pripreme su apsolvirane, odrađeno je sve kako je zamišljeno, najbitnije da nema novih ozljeda, fizički smo na vrhuncu i jedva čekamo da krene boj za bodove.

Poreč je odigrao osam pripremnih utakmica, a evo kako ih je video Rađaković.

  • Pokazali smo i dobra i loša lica u pripremnim utakmicama, svi su dobili šansu, i oni najmlađi, trener je stekao uvid u mogućnosti, a sad je vrijeme za ono pravo. Otvaramo sezonu domaćom utakmicom protiv Moslavine, momčadi koju smo imali prilike osjetiti prošle godine u Kupu i pobijediti, također u Velom Joži. Međutim, kao i mi, i oni ulaze u sezonu s nekoliko promjena u momčadi. 

Protiv Moslavine Poreč je igrao prošle sezone u četvrfinalu Kupa te slavio rezultatom 30:25 (15:10), čime je potvrdio i plasman na F4 Kupa Hrvatske. No, ove sezone možda neće biti lako savladati Moslavinu…

  • Ne očekujemo šetnju, već veliku borbu. Siguran sam da oni ne dolaze iz Kutine s bijelom zastavom nego spremni pomrsiti račune ako im to dozvolimo. Svjesni smo da ipak smjer utakmice ovisi o nama i našem ulasku u utakmicu. Igramo u našoj dvorani, pred našim navijačima, izaći ćemo na parket odlučno i motivirani, i upisati prva dva boda. Ovim putem pozivam navijače da nas podrže u što većem broju i budu naš osmi igrač.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here