Mateo Rodin ne zaboravlja ljubuški Izviđač!

0
229

Da se ne zaboravlja klub koji mu je bio odskočna daska u sportskoj karijeri pokazao je Mateo Rodin.

Rodina je korona kriza zatekla u francuskom rukometnom klubu Nancy u kojem je više od dva zadnja meseca, praktično, proveo u karantinu.

No, čim se situacija popravila i mere se ublažile, Mateo se vratitio kući. Ovih dana posetio je Izviđač, pokazao, još jednom, da ima veliko srce, klubu je donirao vrednu količinu rukometnog lepka, rolera i proteina. Ova hvale vredna donacija, dobro će doći klubu, a naročito u ovim teškim trenucima izazvanim korona virusom.

  • Zahvaljujemo našem Meteu na vrijednoj donaciji, a naročito na emociji koju ima prema našem klubu – Stoji na sajtu Izviđača.

 Inače, Mateo je nakon četiri provedene godine u klubu, s kojim je osvojio dve titule prvaka i dva druga mesta u prvenstvu BiH, karijeru nastavio u francuskom Nancyju. U Nancyju se odlično snašao, igrao zapaženu ulogu s punom minutažom, osim kad su ga stizale povrede.

Međutim, želeći da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, povremeni bh. rukometni reprezentativac je posle dve sezone u francuskom Nancyju potpisao ugovor na dve godine s Nexeom iz Našica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here