Matej Ašanin potpisao ugovor sa PPD Zagrebom!

0
249

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativcem Matejom Ašaninom.

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačaće redove hrvatskog šampiona narednog leta, a pre PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, nemački Balingen, španski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Ovom 203 centimetra visokom čuvaru mreže ovo će biti drugi put u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba.

Matej je nastupao za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

  • Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni garancija su njegove kvalitete – poručili su iz uprave rukometnog kluba PPD Zagreb.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here