Marko Tasić potpisao za Dinamo!

0
328

Marko Tasić novi igrač Dinama.

Pančevački Dinamo je dobio i 10. pojačanje za narednu sezonu. Iz Vojvodine stiže nekadašnji juiniorski reprezentativac Srbije Marko Tasić, momak rođen 2003. godine koji je na EP u Portugalu, kada su Orlovi osvojili bronzanu medalju, proglašen za najboljeg defanzivca šampionata.

Teška povreda ligamenta kolena usporila mu je karijeru, a dolazak u redove tima iz grada na Tamišu je šansa da se vrati u rukometni život. Osim Novosađna branio je i boje Crvenke i Dubočice. Pridružiće se u Dinamu nekadašnjim saigračima iz juniorske reprezentacije Srbije, Veljku Čabrilu, Nikoli Stamenkoviću i Bošku Stanisavljeviću.

  • RK Dinamo se ovim putem zahvaljuje upravi Vojvodine na izuzetnoj korektnosti jer je interes srpskog rukometa i igrača stavila ispred svega. Marko, dobro došao u Dinamo, saopštili su Pančevci.

Dinamo je okrenuo novi list ovog leta. Više se ne dovode veterani i povratnici iz inostranstva nego mladi, talentovani igrače koji će činiti kostur tima naredne sezone, uz iskusnije Milana Pavlovića, Stefana Ilića, Iliju Bogdanovića, kapitena Miloša Kostadinovića.

Na kormilu kluba je mladi strulčnjak Nikola Janevski, koji je zamenio iskusnog stratega Dragana Markovića. Pre Tasića, Dinamo je doveo srednjeg beka Lea Feješa iz Crvenke, desno krilo Uroša Kolundžića iz Crvene zvezde, desnog beka Boška Stanisavljevića iz kragujevačkog Radničkog, Crnogorca, pivotmena Bogdana Đurovića iz češkog Žubrija, desnog beka Strahinju Ilića iz Novog Beograda, levo krilo Đorđa Rančića iz Jugovića, golmana Leona Čeleketića iz novosadske Slavije, Grka, levo krilo Sokratisa Haritonidisa i levog beka Nenada Čavića iz Vojvodine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here