Marko Pandžić – “Imao sam dve sjajne sezone u Italiji, mislim da je vreme da se vratim kući!”

0
271

Marko Pandžić posle dve sezone provedene u italijanskom Bozenu gleda ka Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kako kaže, posle dve odlične sezone u Italiji, želja mu je da se vrati bliže kući.

  • Imao sam dvije prelijepe godine u Italiji, klub i grad su mi prirasli srcu, ali nekako mislim da je vrijeme da se vratim kući. Ljudi iz kluba su u svakom pogledu bili maksimalno koreketni i ja im dugujem veliku zahvalnost na tome. Evo i sada, iako imam još uvijek ugovor, pustili bi me da se vratim kući, kaže Marko Pandžić, pa dodaje:
  • Pamtiću ovaj period u Italiji. Odlično sam igrao, u vrhu sam liste strijelaca obje sezone, a i ekipa je igrala dobro. Nesrećno smo ispali u polufinalu Kupa Italije na sedmerce, a u ligi se trenutno borimo sa plej-of prve četiri ekipe. Već smo prebacili svoje ambicije postavljene za ovu godinu.

Dobro je poznato on lice u bh. rukometu, pa s toga i ne čudi da su česti kontakti sa klubovima u domaćem prvenstvu.

  • Neke sam razgovore već imao. Kontakata sa klubovima u Bosni i Hercegovini nikada ne nedostaje, ali gledam i da se zadovolji i sportski i finansijski aspekt. Lično, mislim da imam kvalitet da se borim za trofeje u Bosni i Hercegovini. Smatram da je sada vrijeme da se vratim u naš rukomet. Eventualno, neka baš baš finansijski jaka ponuda koja se ne odbija bi me zadržala u inostranstvu. 

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here