Marketa Jerabkova napušta Vajpers – Martim i Francisko Košta ostaju u Sportingu!

0
311

Najkorisnija rukometašica poslednjeg F4 turnira u Ligi šampiona, Marketa Jerabkova, na kraju ove sezone napustiće šampiona Evrope Vajpers Kristiansand.

Zvanični sajt lisabonskog kluba Sporting objavio je da su produženi ugovori sa braćom Martimom i Franciskom Koštom, kao i sa Salvadorom Salvadorom. Tri bisera portugalskog rukometa ostaće u Portugalu do 2027. godine.

Švajcarski reprezentativac Samuel Rojtlisberger produžio je ugovor sa Štutgartom do 2025. godine. U ovom timu igra od 2017. godine, a do sada je igrao na 193 utakmice.

Mađarski šampion PIK Seged potvrdio je transfer norveškog golmana Emila Imsgarda, koji igra za Elverum. Ugovor je potpisan na tri sezone i stupa na snagu na leto. Imsgard će činiti duo sa Miklerom, a Alilović odlazi.

Posle Cupare, Nilsona i Maea, novi ugovor sa Vespremom potpisao je španski golman Rodrigo Korales. Nova saradnja sa Koralesom trajaće do leta 2026. godine.

Danski reprezentativac Emil Jakobsen, koji igra drugu sezonu u Flensburgu, potpisao je novi ugovor. Levo krilo se obavezalo na trogodišnju saradnju i ostaće do 2026. godine.

Na zvaničnom sajtu iz Hamburga objavljena je informacija da je potpisan ugovor sa Dominikom Aksmanom. Ugovor sa 23-godišnjim srednjim bekom potpisan je do 2025. godine.

Danski tim Nikobing najavio je da će se rastati sa holandskom reprezentativkom Nikitom Van Der Vlit, koja ide u Odense, a u Nikobing dolazi Norvežanka Karolin Jakobsen, koja je potpisala ugovor na dve sezone.

Zvanični sajt Magdeburga objavio je da će se na leto rastati sa golmanom Mikeom Jensenom. U Magdeburg je došao 2021. iz Balingena, a sada na njegovo mesto dolazi Sergej Ernandes.

Francuski Seson Ren saopštio je da su dvojica rukometaša produžila ugovore sa klubom do 2025. godine. Reč je o srednjem beku Ludvigu Apolineru i levom krilu Žunioru Tuzolani.

Švedska reprezentativka Jesika Ride na kraju ove sezone napušta danski Ikast i prelazi u francuski Nant. Ona je potpisala ugovor sa timom koji predvodi Hele Tomsen do 2026. godine.

Ambiciozni rumunski tim Glorija Bistrica nastavlja da bude aktivan na tržištu. Najnovije ime na listi pojačanja je poljski desni bek Natalija Nosek, koja dolazi iz Bezansona.

Šampion Belorusije Meškov Brest saopštio je da je do kraja ove sezone potpisan ugovor sa 25-godišnjim kineskim levim bekom Čanom Cijanzeom, koji je svojevremeno bio deo Pekinškog univerziteta i ruskog tima Taganroga.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here