Maksimir Pastela nanela poraz Rugvici posle 2 godine!

0
338

Svakoj seriji jednom mora doći kraj. Za rukometaše Rugvice bila je to nepobedivost na domaćem terenu. Poslednji ligaški poraz Rugvičani su u svojoj dvorani doživeli 25. oktobra 2020. od Siska, nakon čega je započeo niz nepobedivosti koji je trajao sve do subote i utakmice protiv Maksimir Pastele koja je zadržala stopostotni učinak. Gosti su nakon izuzetno uzbudljivih i zanimljivih 60 minuta slavili s 34:31.

Lepo ispunjena dvorana mogla je da uživa u borbenoj utakmici, a ta energija s terena prenela se i na tribine gde se svaki postignuti gol bučno proslavljen. U prvih trideset minuta ekipe su se smenjivale u vođstvu, a najveća prednost koju je imala jedna ili druga strna iznosila je +2. U istom se ritmu nastavilo i u nastavku utakmice, koja je definitivno prelomljena u poslednjih desetak minuta u koje su gosti ušli s +3, što domaći igrači uprkos velikom htenju i borbenosti nisu uspeli da stignu.

Rugvici nije pomoglo ni 13 golova sjajnog Tiana Borovca, dok je goste do pobede s 10 postignutih golova predvodio Martin Tomšić.

  1. HRL SEVER, 7. KOLO

RK RUGVICA – RK MAKSIMIR PASTELA 31:34 (14:13)

RK RUGVICA: Hrka, Bačić 4, Borovec 13, Krizmanić, Vondruška, Milković 1, Smolković, Bočkaj 2, Ježić, Čupić 2, Maćaš, Grbeša 1, Stanić 2, Gerenđir Matić 3, Filipović 1, Brkić 2. TRENER: Miroslav Vicić

RK MAKSIMIR PASTELA: Pervan 5, L. Baković 6, Maraković, Mađerić 2, Matrljan, Tomšić 10, Knežić 4, Perić, Kolar, Fistonić 1, Bucat, T. Baković 6, Vukelić, Prpić. TRENER: Toni Josić

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here