Makabi Rišon LeZion osvojio titulu u Izraelu!

0
345

Srpski stručnjak Andreja Vukojević vraća se u Srbiju nakon osam godina u Svetoj zemlji gde je ispisao istoriju  sa dva kluba i velikim brojem osvojenih trofeja.

Sa Makabi Dimonom se plasirao u Premijer ligu iz treće lige, osvajao nacionalna prvenstva i KUP sa juniorima i kadetima a u poslednje dve sezone predvodio je Hapoel Ašdod gde je osvojio pet od mogućih šest trofeja u Premijer ligi Izraela i time ispisao istoriju kluba na najbolji mogući način. U poslednjoj sezoni osvojio je Referi i nacionalni Kup i vicešampionsku titulu. U finalnoj seriji Makabi Rišon je osvojio titulu nakon pet utakmica za jedan gol razlike.

Makabi Rišon LeZion su do titule vukli Ivan Karačić sa 5 golova i Gafar Hadžiomerović sa 4. Gradimir Čanevski je skupio 12 odbrana.

U poraženom sastavu je najefikasniji bio Risto Vujačić sa 5 golova dok je Aleksandar Babić upisao 3 a gol manje je upisao Vuk Milenković. Svetislav Verkić je skupio 11 odbrana.

  • Dolaze dani kada treba da čestitate protivniku, dolaze dani kada treba da kažete DA ON JE BOLJI OD MENE, ON IMA VIŠE SREĆE OD MENE. Nekad dođu dani kada nije sve u tvojim rukama, nekad drugi odlučuju ali naša dobrota i veliko srce uvek pobeđuje. ŽELIM SVE NAJBOLJE IZRAELSKOM RUKOMETU, nisam završio onako kako sam želeo, ali ovo sam ja i moj tim, PONOSAN SAM NA SVE, Rekao je Vukojević nakon poslednje utakmice sa Makabi Rišonom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here