Lovćen prejak za Sutjesku – Budvanska rivijera bolja od Komova!

0
248

Lovćen je arhivirao još jednu prepreku na putu ka 10. tituli. Lider SBbet lige opravdao je ulogu favorita protiv Sutjeske u Nikšiću, slavio sa 34:26 i zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Budvansku rivijeru tri kola pre kraja. Filip Krivokapić sa devet pogodaka predvodio je Cetinjane, šest je postigao Miodrag Stanojević, dok je Darko Pejović pet puta tresao mrežu rivala. Blagoje Tomanović sa sedam pogodaka bio je najefikasniji u timu Sutjeske.

Budvanska rivijera je deklasirala Komove (45:25), uz 12 pogodaka Balše Račića i još jednu odličnu partiju golmana Lazara Pešića koji je sakupio 13 odbrana. Kod Andrijevićana se istakao Predrag Stojanović sa pet pogodaka.

Trijumf je upisao i Rudar, koji je u “Adi” nadigrao Budućnost sa 25:21, predvođen Nemanjom Vukovićem koji je postigao 10 golova. U redovima Podgoričana sa šest pogodaka najefikasniji je bio Danilo Božović.

Pobedi se radovao i Mornar 7 na gostovanju u Mojkovcu protiv Brskova (30:26), uz odličnu partiju Stefana Ražnatovića koji je postigao devet golova, dok je Luka Mrdak dodao sedam. Andrija Jokić bio je najefikasniji u timu Brskova sa osam golova, dok je sedam dodao Boris Savić.

Meč između Partizana i Berana igraće se 26. aprila, dok je slobodno bilo bjelopoljsko Jedinstvo.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here