LMK RSCS – Niz nepravilnosti u Velikoj Plani!

0
1818

Samo što je počela LMK u RSCS-u, već je bilo nepravilnosti, mnogo nepravilnosti.

U pitanju je turnir Ž14 u Velikoj Plani.

Ako pogledamo zapisnik sa utakmice  RK Udarnik – RK Mladi radnik vidimo da je popunjen latiničnim pismom, igrač sa brojem 5 nema licencu, igačice sa brojem 18 i 19 imaju istu licencu (br. 14) ,igračica sa brojem 18 Matković Jelena čak nije ni registrovana za RK Udarnik (u prilogu takm.knjizica).

Trener Milan Urošević nije bio na pomenutoj utakmici  ali je uredno uveden u zapisnik i potpisan te se postavlja pitanje ko je onda vodio ekipu?

Isti je dobio licencu za pomenuti klub iako ima nivo br.2 koji ne dozvoljava rad sa decom, te se postavlja pitanje kako je radio sa decom? Druga goruća stvar je što taj trener uopšte nije u klubu, već je pre 4 meseca dobio otkaz (kako je neko mogao da ga licencira bez njegovog znanja),rukometni radnik Dević Nikola na pomenutoj utakmici je i glavni dežurni – nema registraciju rukometnog radnika (ima u prilogu takm.knjižica), kako je mogao da dobije licencu? Dežurni medicinski radnik ima licencu rukometnog radnika a ne registraciju medicinski radnik (kako je izdata licenca).

Ovde se jasno vidi da su lica zadužena za regularnost i sprovođenje takmičenja u stvari isti ti koji ne poštuju pravilnike RSS-a kojima je regulisano takmičenje.

Kako Rukometni Žurnal saznaje, pomenuti trener će podneti prijavu organima MUP-a da istraže ko je odgovoran za sve što se dešavalo na turniru, a tiče se njega kao ličnosti i trenera.

Sve u svemu jako poražavajuće činjenice… Više nismo u „kamenom dobu“, sve se da proveriti te ovim putem šaljemo dobronameran savet RSCS-u da povede računa šta radi jer ovakvi propusti ne mogu čak ni namerno da se dese. Prosto je nemoguće…

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here