Ljubica Nenezić u Bistricama, Ivona Pavićević u Brašovu!

0
279

Crnogorska kolonija u Rumuniji od naredne sezone biće jača za još dvije crnogorske reprezentativke. Posle Andree Klikovac i Itane Grbić (poput starije koleginice potpisala za Bukurešt), njihovim stopama će golmanka Ljubica Nenezić i levo krilo Ivona Pavićević.

Nenezić je potpisala za Bistrice, a Pavićević se seli u Brešov, najbolji treći tim rumunske lige.

  • Svaka promjena je dobra, a rumunska liga je jaka, a meni su potrebne takve utakmice. Najhitnije je da se izborim za minutažu u novom klubu, koji je trenutno na petom mjestu, a ako budu korak ispred, igraće Evropu, kazala je Nenezić.

Golmanka “lavica” poslednje dve sezone nastupala je za turski Kastemono, sa velikim uspehom je čuvala mrežu i približila tim do šampionske titule. Igrala je još u Mađarskoj, odakle je stigla iz Budućnosti.

Što se tiče Ivone, prvi put će daleko od kuće i čini se da bi Brešov, koji pravi jak tim za narednu sezonu, mogao biti odskočna daska za mladu rukometašicu.

  • Mislim da je to najbolje za mene, prave dobar tim za narednu sezonu, liga je jaka i vjerujem da ću napredovati. Sigurna sam da ću se brzo uklopiti i daću sve od sebe da se izborim za minutažu. Svakako je u opticaju mnogo utakmica i nadam se da ću naći svoje mjesto. Dobra stvar je što će Brešov igrati Evropu. Osim toga, liga ne samo da je jaka, već je i masovna, što znači da ću sedmično sa klubom imati i po dvije utakmice, istakla je Pavićević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име