Liga šampiona (Ž) – Mec bolji od Krim Merkatora – Andrea Lekić izrešetala Zaglebje!

0
276

Nedelja nam je donela tri utakmice u Ligi šampiona a favoriti su radili po planu.

Zaglebje je želelo da iznenadi Ferencvaroš ali nije bilo šanse jer je mađarski sastav bio dominantan od početka do kraja i slavio veliku pobedu 23:35 (15:18). U domaćem sastavu najefikasnija je bila Kočaniak-Sala sa 11 golova. Maličkievič je skupila 9 a Zima 3 odbrane. Na drugoj strani su po 7 golova postigle Lekić i Marton dok je Cvijić upisala 4 gola. Bode Biro je bila sjajna na golu sa 16 odbrana.

Esbjerg je u svojoj dvorani dočekao Herning Ikast koji je ove sezone fenomenalan u Ligi šampiona. Ipak iskusnija ekipa Esbjerga je slavila pobedu 37:34 (18:14). Breistol je bila nezaustavljiva sa 12 golova dok su Miling i Kristensen zajedno skupile 13 odbrana. Na drugoj strani 9 golova je upisala Bakerud. Šjot je skinula 5 udarca.

Utakmica koja je privukla puno pažnje je ona u Francuskoj. Mec je dočekao Krim Merkator i slavio veliku pobedu 40:31 (20:12). Samo na početku je bio konkurentan slovenački sastav a zatim Mec dodaje gas i rešava pitanje pobednika posle 30 minuta igre. Valentini i Jergensen su postigle po 8 golova. Sako je skinula 7 udaraca a Depuiset je stala na 3. Kod Krim Merkatora je standardno dobra bila Radičević sa 10 golova. Arenhart je upisala 4 odbrane a Vojnović je dodala jednu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here