Liga šampiona (M) – Olborg slavio u skandinavskom derbiju protiv Kolštada!

0
279

Olborg je konstantno bio u prednosti i na kraju je u šestom kolu Lige šampiona savladao Kolštad rezultatom 27:25. Danci su bili bolji od komšija i zasluženo stigli do novog trijumfa u grupi A.

Domaćini su prilično rano najavili da nemaju nameru da se opuštaju i postepeno su počeli da povećavaju prednost, koja je u dva navrata bila +5 a na odmoru je rezultat bio 17:12.

Drugi deo je pokazao sličnu igru publici koja je dala ogromnu podršku svojim miljenicima, predvođenim legendarnim Mikelom Hansenom. Zajedno sa Madsom Hokserom bili su najraspoloženiji za igru te su doveli svoj tim do treće pobede u elitnom rangu takmičenja. Kolštad je pokušavao da smanji prednost i unese još neizvesnosti, ali se danski sastav vešto snašao u igri gol za gol.

U poslednjih deset minuta domaći su ušli sa istom prednošću od pet golova, ali je Kolštad uspeo da smanji na 23:21, što je donekle zbunilo domaće rukometaše. Protivnik se „probudio” i uzdrmao Olborg, ali su Danci preiskusna ekipa da bi potpuno ispustili prednost i na kraju ipak slavili konačnim rezultatom 27:25.

AALBORG – KOLSTAD 27:25 (17:12)

Mads Hoxer 7, Mikkel Hansen 5, Simon Hald 4, Sebastian Barthold 3, Lukas Nilsson 3, Aleks Vlah 3, Kristian Bjørnsen 2,

Sander Sagosen 10, Adrian Aalberg 5, Magnus Gullerud 3, Magnus Abelvik Rød 2, Simen Ulstad Lyse 2, Gøran Søgard Johannessen 1, Gabriel Setterblom 1, Sigvaldi Bjørn Gudjonsson 1

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here