Liga šampiona (M) – Magdeburg slavio protiv Visle Plock!

0
191

Aktuelni šampion Evrope Magdeburg osvojio je bodove na gostovanju Visli Plock u Poljskoj, pošto je u neizvesnom duelu trijumfovao sa 28:26 u meču 4. kola Lige šampiona.

Magdeburg je veći deo prvog poluvremena vodio sa pet golova, ali su se domaći vratili u drugih 30 minuta i bili u igri bar da osvoje bod.

Nakon što je nemački tim otišao na pauzu sa 14:12, u drugom poluvremenu dozvolio je Visli da se vrati u igru, pa je šampion Evrope strahovao za bodove.

Posle prednosti Visle od 23:22, gosti su serijom 3:0 otišli na 25:23 i u tom trenutku nisu ispuštali stečenu prednost.

Feliks Klar je imao odličnu partiju u pobedničkom timu sa devet golova. Kod Visle Plock istakao se hrvatski reprezentativac Tin Lučin sa šest golova.

ORLEN VISLA PLOCK – MAGDEBURG 26:28 (12:14)

Orlen Wisla Plock: Alilovic (5 odbrana), Jastrzebski (2 odbrane) – Daszek, Zarabec, Lučin (6), Piroch (3), Šusnja, Samoila, Fazekas (3), Krajewski (2), Perez Arce (2), Terzić, Dawydzik (5), Mihić (2), Mindegia Elizaga (1), Zhitnikov (2)

Trener: Xavi Sabate

SC Magdeburg: Hernandez Ferrer (2 odbrane), Portner (6 odbrana) – Meister, Chrapkowski, Musche (5), Claar (9), Pettersson (1), Smarason, Magnusson (5), Hornke (1), Weber (1), Lagergren (1), Mertens, O’Sullivan (1), Damgaard (3), Bergendahl (1)

Trener: Bennet Wiegert

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here