Liga šampiona (M) – Magdeburg odneo bodove iz Francuske!

0
187

Magdeburg je upisao veliku pobedu na nezgodnom gostovanju u Monpeljeu sa 2528 u grupi B Lige šampiona. Nemački tim je posle prvih tridesetak minuta imao zaostatak, ali je u drugom poluvremenu agresivnijom igrom preokrenuo meč i zapečatio ga u svoju korist.

Prvo poluvreme više je išlo u korist domaćina, koji su u nekoliko navrata vodili sa +3, a na poluvremenu je Monpelje imao prednost od 14:12.

Drugo poluvreme počelo je potpuno drugačije i Magdeburg je zaigrao mnogo jače. Nemački tim je brzo uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i najavio da neće lako odustati od eventualnog osvajanja celog plena. Monpelje kao da se malo pogubio u jakom tempu Magdeburga, koji je u 53. minutu imao dva gola prednosti, 22:24. Gosti su napravili seriju i poveli sa +3 dva i po minuta do kraja, a potom uspeli da „zapečate” trijumf konačnim rezultatom 28:25.

Montpellier HB – SC Magdeburg 25:28 (14:12)

Bolzinger (4 odbrane), Desbonnet (5 odbrana) – Karlsson (9), Simonet (2), Villeminot (4), Pellas (1), Fernandez Fernandez (1), Panić, Lenne, Konan, Cornette, Guigon, Monte Dos Santos (1), Porte (4), Berthier (2), Načinović (1)

Hernandez Ferrer, Portner (15 odbrana) – Chrapkowski, Musche (6), Claar (5), Pettersson, Smarason (5), Magnusson (1), Hornke (3), Weber (3), Lagergren, Mertens, Saugstrup (1), O’Sullivan (1), Damgaard, Bergendahl (3)

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here