Liga šampiona (M) – GOG porazio Vesprem!

0
253

GOG ostaje jedan od dva tima sa maksimalnim učinkom u Grupi B EHF Lige šampiona posle trećeg odigranog kola, nakon što je Vesprem nadigran 36:30 (18:14). Sada je GOG izjednačen na prvom mestu u grupi zajedno sa Barselonom, a Vesprem ostaje sa četiri boda iz tri meča.

Nade mađarskog Vesprema da će moći da osvoje bodove u Danskoj protiv ekipe GOG-a su nestale u 20. minutu prvog poluvremena kada su domaći rukometaši poveli sa 13:8. Od tog trenutka pa do kraja susreta danski rukometaši imali su prednost koja je garantovala pobedu.

Početak utakmice je nagovestio da će biti neizvesnosti, a možda i preokreta gostiju. Vodili su u uvodnim minutima, sve do 10. minuta kada je Remili povisio na 6:5. Danci su odigrali odlično i nekoliko entuzijastičnih igrača koji su imali preko 70% realizacije.

Nikolaj Pedersen je postigao 7 golova iz 8 pokušaja a Hans Aron Mensing je dao 11 golova iz 17 pokušaja. Malo drame bilo je u 40. minutu kada je Vesprem poslednji put smanjio na 20:23. Ali, onda se činilo da je GOG dodao gas te je poveo sa +8. Vesprem je pojačao ritam i smanjio na -6.

Kod Vesprema je Nedim Remili bio najefikasniji sa 8 golova iz 12 pokušaja. Gašper Marguč je dodao 2 gola a Dragan Pešmalbek je upisao 1 gol.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here