Liga šampiona (M) – Barselona prejaka za Celje!

0
148

Utakmicu protiv Barse, koja je bila veliki favorit, Celjani su otvorili sa standardnom startnom postavom. Mitja Janc je startovao po sredini, Ivanković levo, Krečič desno, Cokan i Mazej su krenuli na krilima, a Žabić kao pivot. Barsa, koja je i trenutno vodeći tim u Grupi B, snažno je počela meč i brzo stigla do vođstva. Ivanković je dobro otvorio utakmicu za Celjane, koji su u prvih 15 minuta postigli 4 gola. Individualnim kvalitetom rukometaši Barse brzo su pronalazili rešenja za odbranu Celja, a dobrom defanzivnom igrom naterali Celjane na tehničke greške. Domaćin se odlično pripremio za drugog strelca Lige šampiona Janca, koji u prvom poluvremenu nije postigao gol. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 21:13 u korist Španaca.

U drugom poluvremenu Celjani i pored dobre igre u napadu nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Barsu. Oba tima su svoje napade završavala brzo i uspešno. U drugom poluvremenu, posebno Celjani su uveliko podigli nivo igre u napadu i u ovom delu postigli 17 golova. Počeo je da pogađa Janc, koji je na kraju postigao 6 pogodaka. U drugom poluvremenu, posle nekoliko uspešnih odbrana, Celjani su nekoliko puta dolazili na -6 golova, ali nisu uspeli da priđu bliže. Konačan rezultat meča postavio je Ričardson sa sedam metara po isteku vremena.

Barça – Celje 39:30

Barça: Pérez de Vargas (0), Aleix (2), Dika Mem (3), Richardson (9), Frade (6), N’Guessan (0) and Wanne (5) – starting seven – Carlsbogard (4), Pol Valera (1), Gallego (2), Ariño (2), Petrus (0), Zarzuela (4), Langaro (1) and Cikusa (0).

Celje: Zaponsek (0), Cokan (8), Krecic (3), Ivankovic (7), Janc (6), Mazej (1), Cirovic (0) – starting seven – Mesarec (0), Zabic (1), Peric (0), Antonijevic (2), Maric (1), Milicevic (0), Korze Lesjak (0) and Rakita (1).

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here