Leotar u Trebinju dočekuje proplasiranu ekipu Bosne iz Visokog!

0
250

Utakmica između Leotara i Bosne se može okarakterisati i kao derbi kola, budući da se sastaju prvoplasirana i petoplasirana ekipa Premijer lige, uvažavajući činjenicu da Leotar do sada nije poražen na svom terenu.

Ipak, u poslednjih 5 utakmica, RK Leotar je zabeležio 4 poraza, od čega se svakako izdvaja neočekivani poraz od RK Slavija u prošlom kolu, pa će ekipa iz Trebinja sasvim sigurno imati dodatni motiv da se iskupi pred svojim navijačima te eventualnom pobedom zadrži među pozicijama koje vode u play-off završnicu.

U prvom delu sezone, rukometaši Bosne su u Visokom slavili rezultatom 31:22, a vredi napomenuti da je polovinom decembra Leotar napustio trener Milan Simonović, koga je na klupi nasledio Darko Tavrić. Pored toga, klub su napustili igrači Bojović i Mićić, dok je došao Vještica.

Visočki tim je ove sezone već pokazao da može kvalitetno odigrati i na gostujućim terenima, a ohrabruje i podatak da su u prošlom kolu izuzetno efikasna bila i krila, pa ekipa u Trebinje svakako putuje u dobrom raspoloženju sa željom da ostvari još jednu pobedu.

Utakmica RK Leotar – RK Bosna igra se u subotu, 2. marta, od 19 časova u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” u Trebinju. Utakmicu će suditi par Božić – Slipac uz delegata Rastodera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име