Lazar Miškov kao delegat na prestižnom “Karin Cup” u Holandiji!

0
260

Od 28.12.2018. do 30.12. 2018. godine održan je turnir u rukometu na pesku u Holandskom gradu Limburg. Učešće je uzelo 10 ekipa kod muškaraca i 9 kod žena. Turnir kod muškaraca osvojila je ekipa iz Nemačke Beach Eagles dok su u ženskoj konkurenciji apslolutno zasluženo osvojile prvu poziciju Holanđanke iz tima Lit Malserz Aln. U muškoj konkurenciji, MVP titulu poneo je Nemac Feliks Karle a u ženskoj konkurenciji takođe je na vrhuncu bila Nemica Lusi Krečmar. Titulu najboljeg golmana uzeo je Holanđanin Tijs Van de Mortel a kod devojaka najviše odbrana ubeležila je Nemica Bine Štokhorst. Za fair-play proglašeni su Holanđani iz kluba BH Dissel a kod devojaka ekipa iz Engleske London GD.

Top 5 poredak muški:

1: Beach Eagles (Nemačka)

2: Die Otternasen (Nemačka)

3: Hiekka Hauskaa (Holandija)

4: THSV Camelot (Holandija)

5: OS Tigres (Portugalija)

TOP 5 poredak žene:

1: Lit Malserz Aln (Holandija)

2: Beach Eagles (Nemačka)

3: Beach Bazis (Nemačka)

4: Hiekka Hauskaa (Holandija)

5: Caipiranhas (Nemačka)

Sudije na Karin Kupu su bile:

Amalia Constantinescu, Iasmina Lascu, António Oliveira, Rui Almeida, Jesper Stumpfe, Bjarne Deiters, Jeanet Markvoort, Edyta Jaworska, Megi Kaneva i Ralitsa Todeva.

Vredi pomenuti da pored vrhunskih delegata koji se zovu Marco Bodmer, Antonio D’Ovidio i Romeo Mihai Stefan uz rame stoji naš delegat rukometa na pesku Lazar Miškov koji je u Srbiji zadužen za ovaj sport.

Naš istaknuti delegat je rekao sledeće:

Organizacija turnira Limburg Indoor (Karin Cup) je bila veoma veoma dobra, sve zasluge zaslužuje jedan veliki zaljubljenik u Beach Handball gospodin Dennis Heuvelmans. Na turniru je učesvovalo ukupno 19 ekipa (10 muških I 9 ženskih). Sve EHF Beach Handball sudije kao i nacionalne sudije za Beach Handball iz Holandije i Nemačke su bili na visini zadatka a uz njih su bila još tri EHF delegate za Beach Handbal i jedan National Observer iz Holandije. Kompletan turnir je protekao bez ijednog incidenta sve je bilo u duhu fer pleja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име