“Lavice” posetile kamp “Šampion”

0
329

Prvu grupu polaznika na jedinom reprezentativnom kampu u u Crnoj Gori, posetile su najbolje rukometašice Crne Gore koje se pripremaju za Olimpijske igre u Tokiju.

Na Ivanovim Koritima održava se 21. izdanje Rukometnog kampa „Šampion“ Lovćen 2021.

Prvu grupu polaznika na jedinom reprezentativnom kampu u u Crnoj Gori, koji ove godine organizuje Rukometni savez Crne Gore, a u kojoj su najbolje pionirke rođene 2008. i 2009. godine, su posetile i najbolje rukometašice koje se pripremaju za Olimpijske igre u Tokiju.

Bila je to prilika za druženje sadašnjih i budućih šampionki, razgovor koji će devojčicama koje su na početku karijere mnogo značiti u daljem razvoju, ali i savete koji im mogu biti veoma dragoceni. Nakon pozdravnog govora predsednika Rukometnog saveza Crne Gore Petra Kapisode, kapitenka Jovanka Radičević pozdravila je polaznice kampa i poželela im uspešan rad, uz očekivanje da će u budućnosti i one ponosno nositi dres sa državnim grbom i predstavljati Crnu Goru na međunarodnoj sceni. Pionirke će na kampu boraviti do 10. jula, a sa njima rade treneri Miloš Perović i Bobana Krstović.

U drugoj smeni, od 10. do 19. jula, na okupu će biti pioniri rođeni 2006. i 2007. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here