LAST DANCE – Nikola Karabatić završava bogatu karijeru!

0
478

Još jedna velika sportska karijera ulazi u svoju završnu fazu. Legendarni rukometni as, Nikola Karabatić, započeo je pripreme za poslednju sezonu u karijeri, ali koju želi da završi u velikom stilu, baš kakva mu je bila i svaka u protekle 22 godine.

Rođeni Nišlija, koji je doneo slavu francuskom rukometu u protekle dve decenije, osvojio je olimpijska zlata i jedno srebro, bio četiri puta svetski i tri puta evropski šampion sa Trikolorima. Ima i dvocifreni broj klupskih trofeja, ali trofejni niz želi da nastavi i ove sezone u dresu Pari Sen Žermena.

U dresu Svetaca je od 2015. godine i tu će zvanično odsvirati kraj na kraju sezone.

  • Danas počinjem poslednju sezonbu sa radošću. Radostan sam jer ću poslednji put moći da uživam u jednistvenoj atmosferi francuskih i evropskih dvorana, da igram i borim se zajedno sa svojim saigračima, da osvojom još trofeja pre nego što zatvorim knjigu svoje karijere, napisao je Karabatić u saopštenju.

Nikola je profesionalnu karijeru započeo 2000. godine u Monpeljeu, za koji je dva puta nastupao u karijeri, a u međuvremenu je igrao i za Kil i Barselonu. Za reprezentaciju Francuske ima 335 nastupa, uz 1255 postignutih golova.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here