Kup Vojvodine (M) – Jugović i Kikinda Grindex igraju za trofej!

0
309

Tradicionalno je kraj godine rezervisan za finale Kupa Vojvodine, a ovogodišnji učesnici će biti Kikinda Grindex i Jugović iz Kaća. Kikinđani su na putu do finala savladali Crepaju (34:40), RA Dinamo (20:31) i Hercegovac iz Gajdobre (25:28). Ekipa Jugovića je imala sličan put, Kaćani su savladali Lavove u Bačkoj Palanci (33:34), Crvenku (29:35) i u polufinalu Apatin (21:28). Klubovi u različitom raspoloženju dočekuju meč. Jugović je u subotu u poslednjem jesenjem kolu ARKUS savladao ekipu Rudara iz Kostolca sa 29:23, dok je Kikinda poražena na svom terenu od Dubočice iz Leskovca sa 24:29.

  • Imamo kratak period da spremimo utakmicu finala Kupa Vojvodine, tokom cele prošle nedelje bili smo okrenuti pripremi utakmice sa Rudarom, koja je za nas bila utakmica sezone i na kojoj nam je pobeda bila imperativ. Sada ćemo pokušati da se pripremimo za utakmicu. Protiv Kikinde smo igrali na domaćem terenu, i izgubili smo, ali mislim da ako ponovimo pristup kao na utakmici protiv Rudara mislim da možemo do pobede, ističe Vladica Stojanović, trener Jugovića.

Sa druge strane trener Kikinde Grindex očekuje bolju igru nego u poslednjem jesenjem kolu i pobedu u reprizi prošlogodišnjeg finala:

  • Očekuje nas sigurno dobra utakmica protiv Jugovića iz Kaća. Očekujem da pobedom završimo ovu godinu i da osvojimo trofej na samom kraju godine. Moram da kažem nam predstoji mnogo rada i moramo da pokažemo mnogo više želje nego na poslednjoj utakmici ukoliko želimo dobar rezultat u Kupu i ukoliko želimo da ostanemo u ligi – rekao je Goran Kurteš trener Kikinde Grindex.

Utakmica između Kikinde Grindeks i Jugovića igra se danas u Kikindi, a početak je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here