Kosuke Jasuhira ostaje u Vardaru!

0
236

Vardar može da odahne, jer je najbolji igrač ove sezone, japanski srednji bek Kosuke Jasuhira, rekao „da” klubu i do kraja sezone nosiće „crveno-crni” dres.

Dobre igre Jasiuhire privukle su pažnju nekoliko klubova iz Evrope koji su se raspitivali u Visli da dovedu „samuraja” u svoje redove. Japanac je na pozajmici u Vardaru, postojao je rizik da ode, ali to se neće desiti.

Japan je imao odlične nastupe u kvalifikacijama za Olimpijske igre gde je 23-godišnji Jasuhira bio jedan od glavnih igrača u borbi za „vizu” na Letnjim olimpijskim igrama 2024. godine. Po povratku u Skoplje srednji bek i uprava Vardara dogovorili su se da neće napustiti najtrofejniji makedonski rukometni tim.

Kosuke Jasuhira je „mozak” u organizaciji igre tima Vlade Nedanovskog i njegov ostanak u Vardaru do kraja sezone mnogo će značiti u borbi za povratak trona koji trenutno drži Eurofarm Pelister.

Vardar je trenutno lider u grupi i preneće najviše bodova u plej-ofu. U drugoj superligaškoj grupi lider je Alkaloid, sa maksimalnim učinkom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here