Kikinda Grindex nastavila pobednički niz!

0
222

Rovovska bitka vodila se u hali “Jezero” u Kikindi, prava prvenstvena utakmica u sklopu 14. kola. Prvenstvena, jer se u ne tako simpatičnoj i lepoj za oko vodila bitka za 2 prvenstvena boda koja su obe ekipe vodila na 5. mesto na tabeli. Hala ”Jezero” opet je odgovorila zadatku, i Kikinđani su je popunili u popriličnom broju, 700 gledalaca bodrilo je svoj tim i na kraju se radovalo u 5-oj uzastopnoj pobedi domaćeg tima. Domaći tim standardno dobar, u odbrani dobri Kenjalo, Golić i Trninić a na golu fenomenalni Miškov. Napad Kikinde je predvodio Lisica sa 9 pogodaka, dok je Mirić postigao 5.

U utakmici sa puno isključenja na 2 minuta, gde je domaća ekipa imala 8 a gosti iz Aranđelovca 5 igrao se tvrd i muški rukomet. Nije utakmica obilovala lepršavom igrom i lepim potezima ali jeste borbom, žarom i trudom, u kojoj su se domaći rukometaši bolje snašli. Tokom cele utakmice rukometaši domaćih su vodili od 2 do 3 razlike, pokušavala je ekipa Šamota da stigne to vođstvo ali nijednom na utakmici nisu imali vođstvo. Na kraju sasvim zaslužena pobeda Kikinđana.

“Pobedu poklanjamo publici, koja se posle pauze uželela kvalitetnog rukometa” ističe Milan Lisica, najbolji pojedinac susreta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here