Kasim Kamenica stručni savetnik u Našicama!

0
218

Ugledni rukometni stručnjak i iskusni trener Kasim Kamenica ponovo je u Našicama, tačnije u RK NEXE gde će u predstojećem periodu vršiti dužnost savetnika Uprave za trenersku struku. Podsetimo, “Kameni” je punih pet sezona vodio ekipu NEXE-a (2008. do 2013.) i za to vreme osvojio pet titula vicešampiona Hrvatske, a upravo je u tom periodu započeo i evropski rukometni put “Gromova” nastupima u tadašnjem EHF Kupu.

Kao svi navijači i ljubitelji rukometa u Našicama i “Kameni” sigurno pamti triler završnicu utakmice četvrtfinala EHF Kupa u sezoni 2011./2021. kada je nedostajalo tako malo da RK NEXE napravi pravu senzaciju i iz daljnjeg takmičenja izbaci jednu od najboljih evropskih ekipa, nemački Magdeburg.

Od tada pa do danas NEXE je postalo vrlo prepoznatljiv evropski klub koji će uskoro krenuti u svoju 15. evropsku sezonu domaćom utakmicom protiv danskog Skjerna 17. oktobra. Očekivanja su naravno velika, jer su ciljevi postavljeni vrlo visoko i upravo je iz tog razloga Uprava RK NEXE odlučila u rad kluba uključi Kasima Kamenicu kao savetnika za struku.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here