Kadetski reprezentativac u redovima Radničkog iz Kragujevca!

0
294

Lider jesenjeg dela prvenstva Super B Lige,grupa „istok-zapad“ je povukao prvi potez u zimskoj pauzi. Ugovorena je saradnja sa kadetskim reprezentativcem Vučkom Mrvovićem ( 17) koji pokriva poziciju levog beka. Angažman Mrvovića je nastavak orijentacije Kragujevačkog superligaša da pored borbe za najviši plasman, radi na stvaranju i kooptiranju mladih i talentovanih igrača u prvi tim, koji će predstavljati osnovu u daljoj budućnosti.

Radi se o mladom i izuzetno perspektivnom igraču koji igra na poziciji levog beka. Pratio sam njegov razvoj od državnog prvenstva generacije 2001-vo gde je bio nosioc igre ekipe Rudara iz Kostolac. Odlikuje ga razoran i precizan šut,agresivnost u odbrambenim zadacima i što je najbitnije velika želja za napretkom i usavršavanje. Svojim igrama je zaslužio i opravdao poziv u kadetsku reprezentaciju i mišljenja sam da je zalog za budućnost, kako Radničkog,tako i srpskog rukometa. jasan je Aleksandar Radosavljević, šef stručnog štaba.

Mrvović  je rukometom počeo da se bavi sa 9 godina u rodnoj Smederevskoj Palanci a u karijeri je nastupao i za Rudar iz Kostolca.

Izrazio bih zahvalnost šefu stručnog štaba Aleksandru Radosavljeviću na ukazanom poverenju. Zadovoljstvo je biti deo njegovog tima. Očekujem da će mi rad u Kragujevcu pružiti jedno novo iskustvo u smislu zdrave konkurencije, pri čemu mislim na saigrače približnog godišta. Nadam se da će moje iskustvo iz kadetske reprezentacije (od skora) i nastupa u Superligi doprineti ulasku Radničkog u viši rang. Odluka da pređem u niži rang takmičenja je jedna od onih u smislu još većeg izazova, a upravo na tom putu sam se i pronašao sa trenerom Radosavljević. Njegova vizija modernog rukometa, sa eksplozivnim napadom i agresivnom odbranom se podudara sa mojim željama. Za sve navedeno od velike važnosti je i podrška uprave kluba na čelu sa direktorom Stavrom Raškovićem –poručio je Vučko Mrvović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here