Josip Vekić potpisao za Komlo – Feran Sole ostaje u Parizu – Katarina Ježić u Vajpers Kristiansandu!

0
336

Josip Vekić posle polusezone u islandskom Tor Akurejriju prešao je u Mađarsku gde će sa ekipom Komla igrati do kraja sezone.

Hrvatska reprezentativka Katarina Ježić, nakon što je napustila turski tim Kastamonu, potpisala je ugovor do kraja sezone sa evropskim šampionom Vajpers Kristiansandom, gde već igra njena saigračica iz reprezentacije Ana Debelić.

Barselona je produžila ugovor sa brazilskim levim bekom Hanijelom Langarom do 2025. godine. Brazilac je povređen i neće igrati do kraja ove sezone, ali su Katalonci ovim potezom pokazali da računaju na njegove usluge u budućnosti.

Šamberi je saopštio da je saradnja produžena na još dve sezone do 2025. godine sa četiri igrača. To su Sebastijan Skube, Artur Anketil, Gustavo Rodriges i Bendžamin Ričer.

Portugalski Sporting najavio je nastavak saradnje sa Norvežaninom Espenom Vogom. 28-godišnji Norvežanin iz Dramena u novembru se preselio u Portugal i produžio saradnju i za narednu sezonu.

Valčea je saopštila da je postignut dogovor sa nemačkom reprezentativkom Julijom Majdhof, koja je trenutno članica Bitigajma. Ona će provesti dve godine u rumunskom timu.

Desno krilo reprezentacije Španije Feran Sole produžio je ugovor sa francuskim šampionom PSŽ-om na još jednu sezonu i ostaće u Parizu najmanje do juna 2024. godine. Prešao je iz Granoljersa 2020. i etablirao se kao jedan od najboljih strelaca u timu Raula Gonzalesa.

Španski mediji pišu da će ugovor Blaža Janca biti produžen sa katalonskim gigantom Barselonom, koji važi do 2024. godine, ali nema informacija na koliko sezona.

Prema pisanju “Dela”, slovenački srednji bek Aleks Vlah trebalo bi da bude novi igrač danskog Olborga. Vlah igra odlično u Celju u Ligi šampiona i bio bi veliko pojačanje za Olborg. To znači da do ranije najavljenog transfera Domena Makuca neće doći.

Kako prenosi „RTHandball”, Barselona bi na leto mogla da se rastane sa portugalskim reprezentativcem Luišom Fradeom. Njegova zamena bi trebalo da bude 21-godišnji član Torelavege, Haime Galjego.

Štefen Fet neće produžiti ugovor sa Erlagenom. Trener Raul Alonso je već obavestio Feta o svojoj odluci i on traži novi klub.

Simone Bom napustila je Kastamonu. Posle Katarine Ježić, ona je druga rukometašica koja je ove sezone napustila ovaj klub.

„RTHandball” je najavio transfer pivota švedske reprezentacije Oskara Bergendala iz Štutgarta u PIK Seged.

Prema španskom “Kadenaseru”, defanzivni specijalista Hedeon Gvardiola mogao bi da se rastane sa Lemgom na kraju ove sezone. Gvardiola želi povratak u domovinu, a Ademar Leon je najozbiljniji kandidat.

Mađarski šampion Đer saopštio je da je produžena saradnja sa korejskim desnim bekom Rjo Jin Hi. Ovaa 32-godišnja rukometašica potpisala je novi ugovor do 2024. godine, koji može biti produžen na još jednu sezonu ako obe strane budu zadovoljne.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here