Josip Ergović uručio dres Vedranu Mataiji!

0
139

Na samom početku utakmice između Nexe-a i Poreča predsednik Nexea Josip Ergović uručio je dres i poklon Vedranu Mataiji. Vedran Mataija na kraju ove sezone odlazi u zasluženu igračku penziju, a svoju vrhunsku karijeru osim u Poreču proveo je i u Našicama.

Što se tiče same utakmice, trener Lovrinović je poručio:

  • Iskreno, ne znam što bih pametno rekao nakon ove utakmice. Radije bih uzeo pobjedu protiv Spačve nego danas ovaj bod, ali ovaj bod mi daje potvrdu da imamo kvalitetne dečke koji su u fazi rukometnog odrastanja i da je još puno toga pred njima. Čestitam svima na zalaganju, rekao je nakon utakmice trener Ilija Lovrinović.

Nekoliko reči o utakmici rekao je i Marko Bajan:

  • Fenomenalna utakmica, zaslužili smo ovo nakon svega što smo prošli, svih prepreka i problema koje smo prebrodili. Moram spomenuti da smo u drugom poluvremenu bili bolja momčad i da smo možda zaslužili oba boda, kazao je pa zaključio:
  • Ovaj bod je pokazatelj karaktera u ekipi, iskreno sumnjam da ijedna momčad ne samo u Hrvatskoj nego i šire ima takvo zajedništvo i međusobnu potporu da se u ovako teškom trenutku kad ju svi otpišu vrati i napravi povijesni pothvat. Zaslužili smo ovo!

U pretposlednjem, devetom kolu “Lige za prvaka”, u Poreč stiže Zagreb, a utakmica je na rasporedu u petak, 26. aprila, s početkom u 19h.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here