Jagodinke sinonim za uspeh: 18/18 – sledi odbrana titule!

0
246

Da li vredi uopšte reći šta je Jagodina uradila? Naravno, ponovo je pobedila kao što se i očekivalo.

Jagodinke su otišle apsolutno rasterećeno u Zaječar i ponovo slavile kao i u Jagodini. 18 pobeda iz 18 kola govori o kvalitetu ove ekipe da čak ni najveći konkurent za osvajanje titule Bekament BB nije mogao ništa da uradi protiv ovih sjajnih devojaka koje igraju barem u Srbiji vrlo zanimljiv rukomet.

Trener Dragan Markov kao što je još od prvog kola najavio, što se i ispostavilo da je to ključ uspeha, nije potcenio nijednu ekipu već su devojke ulazile u svaku utakmicu sa 101% gde su sada zbog toga na korak od osvajanja titule. Probale su razne ekipe poput Bekamenta, Naise, Mladosti iz Nove Pazove, Zaječara itd. da ugroze Jagodinke ali u tome su ih omele ove fenomenalne devojke svojom fizičkom i psihičkom spremnošću.

Otputovale su Jagodinke u Zaječar gde su odmerile snage sa ekipom kao što smo već rekli koja je poražena u Jagodini. Prvo poluvreme nije bilo onako kako su to zamislile šampionke, puno muke i nerezonskih poteza je obeležilo prvi deo.

U drugom delu Jagodinke furiozno odlaze na 13:19 gde su napravile seriju od 6 uzastopnih golova. Znale su Jagodinke da u drugom poluvremenu trebaju više pažnje da posvete raspucanoj Jeleni Terzić koja je u prvom poluvremenu postigla 8 golova dok je u drugom ubeležila samo 2. Već u 53. minutu Jagodinke su usporile tempo kada su došle na zasluženih +10 i utakmicu lagano priveli kraju. Kod Zaječarki pored Jelene Terzić koja je blistala sa 10 pogodaka, pogađale su i Elena Šaronjić i Nina Milovanović po 3 puta. U gostujućem sastavu Ivana Mitrović je briljirala sa 7 golova gde je i proglašena za igračicu utakmice, ispratila je Aneta Adžić sa 6 i Marina Glišović sa 5 pogodaka što je bilo sasvim dovoljno za ovo veliko slavlje u SPC „Timok“ rezultatom 19:33 (12:13).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here