Jagodinke nastavljaju da ređaju pobede: “Pala” Naisa u Nišu!

0
357

U okviru 3. kola Play – off takmičenja u ženskoj kategoriji, snage su odmerile rukometašice Naise iz Niša i ŽORK Jagodine.

U prepunoj Sali „OŠ Dušan Radović“ u Nišu, gde su prisustvovali i oko 40ak navijača Jagodine igrao se vrlo zanimljiv rukomet.

Rezultat 22:25 (9:12) pokazuje da Jagodinke nisu igrale na svom nivou te da su se veoma „mučile“ sa vrlo motivisanom i kvalitetnom ekipom Naise.

Sudijski par Antić – Jakovljević koji je delio „pravdu“ na ovom meču, kao i u Jagodini ispraćen je glasnim zvižducima ne tako brojnih navijača Jagodine. Mnogo diskutabilnih odluka obeležilo je ovaj sjajan rukometni spektakl gde su gostujući navijači i te kako burno reagovali.

Utakmicu su otvorile domaće igračice preko Nade Pejović koja je postigla 5 golova na ovom meču. Ubrzo su se konsolidovale nove-stare šampionke i preokrenule rezultat preko Ivane Mitrović koja je rešetala mrežu domaćina čak 7 puta. Kako je vreme odmicalo Jagodinke su tražile svoj prepoznatljivi tempo ali i pored ogromne podrške sa tribina nisu zaigrale njihovu igru te se na desetominutni predah odlazi sa +3.

Ušle su gošće mnogo ofanzivnije rukometašice Jagodine u drugi deo što govori +7 u 48. minutu gde su gošće mogle samo da utakmicu privedu kraju i odnesu nova 2 boda za Jagodinu i tako nastave pobednički ritam.

Najefikasnija na utakmici bila je već pomenuta Ivana Mitrović sa 7 pogodaka a za igračicu utakmice proglašena je golmanka Jagodine Jelena Đurašinović koja je bila nerešiva enigma za domaći sastav.

Pored ove utakmice, u Aranđelovcu je takođe odigran vrlo zanimljiv meč gde je doputovao šabački Medicinar koji je poražen 32:27 u SC „Šumadija“.

Narednu utakmicu koja je na rasporedu sledećeg vikenda, Jagodinke će ugostiti rukometašice iz Zaječara dok će Bekament dočekati Naisu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here