Ivan Vida – “Vidimo se uskoro u dvorani!”

0
327

Rukomet, kao i ostali sportovi, i dalje je u drugom planu zbog svima nama znane situacije koja je, kako u Hrvatskoj pa tako i u Našicama, pod kontrolom. Bez obzira na dolazak lepog vremena i dolazak uskršnjih praznika ne smemo da se opustimo i da prestanemo sa pridržavanjem uputstava od strane nadležnih.

Ivan Vida je imao dosta toga da kaže:

Još uvek sam u zavidnoj formi

  • Trenutno se nalazim u Našicama zajedno s djevojkom, treniram kod kuće kao i u parku te na taj način održavam formu koja je još uvijek na zavidnom nivou. Treniram, kao i ostali dečki, prema programima koje smo dobili od svojih trenera, a svi zajedno komuniciramo putem poruka te video konferencijom i to nekoliko puta tjedno.

Ovo je dobra prilika za usavršavanje kulinarskih veština

  • Dnevni režim mi je takav da nakon doručka odradim trening, ako je baš potrebno odem do trgovine, pročitam knjigu ili pogledam epizodu serije kojih u današnje vrijeme ima na pretek, a ponekad i skuham nešto – jedan dan je djevojka zadužena za ručak, a ja kuham drugi dan. Naime, na ovu situaciju gledam kao na dobru priliku da usavršim kulinarske vještine. Prehrana u životu svakog sportaša je izrazito bitna i moramo strogo paziti što jedemo.

Moramo se sami dodatno motivisati

  • Život u ovoj situaciji nije jednostavan, prije smo imali svoju rutinu – svakodnevno sam se družio s dečkima iz kluba, bilo to na treningu ili izvan njega. Ima li smo takav režim rada koji nam je davao dodatnu motivaciju, a toga više nema i neće biti još neko vrijeme i to mi najviše nedostaje. Stoga se moramo sami dodatno motivirati i razmišljati dugoročno te održati fizičku formu što je više moguće. Samodisciplina je najbitnija i vjerujem kako ćemo se ukoro vratiti u normalu smirivanjem ove situacije s koronavirusom.

Redovno se čujem sa svojom porodicom

  • U mom Zagrebu situacija je isto tako pod kontrolom – naravno da ima najveći broj zaraženih pošto Zagreb ima i najveći broj stanovnika, a bitno je to da broj zaraženih ne raste eksponencijalno nego linearno i na tome se moramo zadržati. Redovito se čujem i sa svojom obitelji, oni su svi dobro i pokušavaju funkcionirati normalno koliko im ova situacija dozvoljava.

Uskoro se vidimo u dvorani

  • Ova sitaucija s koronavirusom nam je pomogla da počnemo više cijeniti slobodu i način života kojeg smo imali prije ove krize. I na kraju bih poručio svim našim navijačima da će i ovo proći i da ćemo se uskoro vidjeti u dvorani gdje ćemo se veseliti novim pobjedama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here