Ivan Vida i Nexe nastavili saradnju!

0
342

Nakon Mihaila Radovanovića i Marina Jelinića, desno krilo, Ivan Vida takođe je produžio ugovor s Rukometnim klubom Nexe. Nakon nekoliko godina provedenih u RK Dubrava, od mlađih dobnih grupa do igranja Premijer lige ovaj Zagrepčanin, 2018. godine postaje Grom uveren kako je to najbolja opcija za njega. Valja izdvojiti iz Ivanove sportske biografije da je nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

Ivan je otkrio svoje planove za budućnost:

  • U klub sam došao u lipnju 2018. godine i ovo mi je druga sezona u RK Nexe. Odlučio sam ostati u Našicama pošto mi je život u samom gradu odličan i okruženje je izuzetno zdravo za rad i za razvoj samog sportaša. Mislim da se u klubu jako dobro radi, a i to je još jedan od razloga zbog kojih ostajem i ovdje nastavljam svoju karijeru. U ovom trenutku ključna nam je utakmica u SEHA Gazprom ligi protiv Eurofarm Rabotnika, iz Makedonije, i svakako se želimo pokazati u puno boljem svjetlu nego što je to bilo u prvom dijelu ove sezone. Uz to primarni cilj i dalje su nam borbe u SEHA Gazprom ligi. – rekao je, između ostalog, Ivan Vida.

Takođe se osvrnuo i na Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, odnosno, njen nastup na Evropskom rukometnom prvenstvu, a otkrio je i šta voli da radi u slobodno vreme:

  • Naravno da pratim našu reprezentaciju na Europskom prvenstvu te našeg trenera Hrvoja Horvata koji je u funkciji pomoćnika izbornika Line Červara. Mislim da će sutrašnja polufinalna utakmica protiv Norveške biti izuzetno teška, no igramo odlično na ovom prvenstvu, imamo izuzetnu kvalitetu, tako da je sve moguće. I za kraj bih ponovio kako volim život u Našicama koji je potpuno drugačijeg ritma od onoga u Zagrebu, a u slobodno vrijeme volim se opustiti uz dobru knjigu i seriju. – zaključio je Grom Vida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here