Ivan Karačić – “Drago mi je što sam pozvan u reprezentaciju!”

0
374

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ivan Karačić obratio se medijima sa priprema za Evropsko prvenstvo, te istakao kako je zadovoljan što će braniti boje reprezentacije Bosne i Hercegovine.

  • Drago mi je što sam pozvan u reprezentaciju i drago mi je što mogu prezentovati svoju državu na Evropskom prvenstvu. Ponosan sam i srećan što sam dio ove ekipe. Uvijek uživam kada dođem ovdje. Mislim da i ostali igrači uživaju. Nije bitno da li su u pitanju stari ili mladi igrači, tako da se svi uklopimo u tu neku radničku atmosferu. Bez puno pitanja i prigovora odrađujemo ono što selektor od nas traži– izjavio je Karačić pa dodao:
  • Imamo jako tešku grupu, ali mislim da smo mi iz godine u godinu sve bolji i bolji. Puno smo pametniji nego ranije i nadam se da ćemo znati iskoristiti ono što nam se ponudi. Najvažnije je da damo sve od sebe, a onda iskoristiti protivničke greške i možda ostvarimo neki dobar rezultat.

Evropsko prvenstvo za rukometaše u Mađarskoj i Slovačkoj održaće se od 13. do 30. januara naredne godine, a u Slovačkoj će se igrati mečevi grupa E, F i D. U grupi E je smeštena i reprezentacija Bosne i Hercegovine koja će snage odmeriti sa Španijom, Švedskom i Češkom.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here