Ivan Karačić – “Dok su druge reprezentacije utakmicu čekale u sobama mi smo morali da napustimo hotel!”

0
390

Bosanskohercegovački rukometaš, Ivan Karačić, bio je gost podkasta Sport Centar koji se emituje na portalu Bljesak.info gde je između ostalog govorio i o neverovatnim dešavanjima tokom njegovog igranja za reprezentaciju BiH.

Istakao je da su jednom prilikom pre domaćeg meča baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo protiv Švedske, izbačeni iz hotela u 12 sati kada je bio “check out”, te da su utakmicu dočekali na hodnicima hotela.

  • Mi igrači smo pokušavali da to sve stavimo sa strane, ali to jednostavno nekada nije moguće jer ti kad odeš u kvalifikacije, pa te pošalje autobusom na Kosovo i Metohiju, pa s Kosova ideš direktno u Slovačku gdje trebaš pobijediti da bi obezbijedio baraž. Uradiš to, pa se igra taj baraž protiv Švedske, igraš kući, a pred susret koji je u 20 sati, kažu ti da je check out u 12. Mi moramo da izađemo iz svojih soba, Šveđani tek ručaju, ide da odmore, a mi na hodniku čekamo utakmicu, rekao je Karačić i dodao:
  • Ne bih da pričam koliko je tu nelogičnosti i bahatog ponašanja pojedinaca iz Saveza. Neću da griješim dušu, bilo je ljudi koji su davali sve od sebe da pomognu, ali uvijek su destruktivci bili u prvom planu. Ne znam zbog čega je to tako. 

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here