Intervju: Žil Dero – “Utakmica sa Nantom dolazi u pravo vreme”

0
164

Kako ocenjujete prvi deo polusezone?

  • Za nas prvi deo prvenstva nije prošao najbolje kao što smo očekivali i otvorili smo prvenstvo dobro sa jednom odličnom utakmicom u Dankerku posle toga smo odigrali neke zaista dobre utakmice protiv najboljih ekipa na svetu. Protiv velikih ekipa smo igrali dobro dok smo protiv ekipa koje su u našem rangu kao što su Seson, Ivri, Ponto… izgubili te mislim da to trebamo da popravimo i smatram da je to najveći problem u prvom delu sezone. Danas nemamo puno poena ali željno iščekujemo drugi deo polusezone gde očekujemo da ćemo sakupiti što više.

Šta očekujete od utakmice sa Nantom?

  • Za mene lično mislim da u odlično vreme dolazi meč protiv Nanta zato što smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv Monpeljea. Sada ćemo da analiziramo i da pogledamo gde smo grešili u utakmici i u prvom delu prvenstva gde se nadamo da možemo da ispravimo greške i idemo u Nant da probamo da osvojimo bodove. Nadam se da ćemo nastaviti našu igru koju smo igrali protiv Sen Rafaela i protiv Monpeljea i ako se ukaže prilika sigurno je nećemo propustiti. Nadam se da će suđenje biti korektnije i da neće biti kao protiv Monpeljea.

Kakva su očekivanja u nastavku sezone?

  • Za nastavak sezone trebamo da ostanemo i dalje ambiciozni, da pokušamo ako je moguće da ostanemo u ligi zato što ovaj klub to zaslužuje. Kod nas veliki problem stvara se sa ekipama koje su u našem rangu i igramo sa njima tek pred kraj šampionata tako da moramo da tempiramo formu i sve. Nadam se ćemo do kraja sezone ostati fokusirani samo na rukomet i da ćemo uspeti u našem zajedničkom cilju a to je opstanak u ligi.

Pogledajte i video intervju na našem kanalu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име