Intervju sa Milicom Rančić: “Jedini cilj je titula i kup”

0
222

Kreće drugi deo Superlige. Da li si spremna i kakve rezultate očekuješ?

  • Krenule smo sa dobrim pripremni radom, devojke su posvećene. Očekujem da će ovaj drugi deo biti povoljniji za nas.

Kako je tekao pripremni period u Aranđelovcu? Da li je bilo tenzije jer ste u prošlom kolu neslavno savladane od ekipe Jagodine? Da li to stvara dodatni teret?

  • Nema tenzije, kao što rekoh devojke su posvećene radu na treninzima. Što se tiče poraza od Jagodine, to je samo prva utakmica u nizu koju su dve najbolje ekipe u Srbiji odigrale između sebe.

Osmi si strelac najelitnijeg takmičenja sa 55 postignutih pogodaka a 2 puta si proglašavana za igrača utakmice (MVP). Da li je cilj doći do prve 3 pozicije na listi “najefikasnijih” što je i te kako moguće?

  • Moja razmišljanja nisu u tom pravcu, moj cilj je da moja ekipa odigra dobro i da nižemo pobede. Da li ću biti strelac ja ili neka druga, svejedno je. Držim se glavnog cilja, a to su titula i kup.

Prvo kolo u drugom delu putujete u Bor koji ste prošle polusezone pobedile 44:20. Da li želite da ponovite takvu partiju?

  • Iskreno, dosta smo kvalitetnija ekipa od mlade i poletne ekipe Bora. Tako da ne očekujem neko iznenađenje sem naše pobede na startu prvenstva.

Ko je favorit po tvom mišljenju za osvajanje Superlige Srbije?

  • Najiskrenije očekujem da to bude moja ekipa, Bekament, uz dužno poštovanje prema ekipi Jagodine.

I za kraj reci nam kakva je atmosfera u klubu? Ima li nervoze jer su i dalje “otvorene” karte?

  • Atmosfera je odlična i potrudićemo se, mi kao ekipa na čelu sa stručnim štabom i trenerom Boškovićem, da tu atmosferu podignemo na mnogo viši nivo kada dođu odlučujuće utakmice za osvajanje kupa i prvenstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име