Igračica koja piše istoriju: 2016. godine postigla 40 golova na jednoj utakmici – Andrea Mijailović

0
328

Da li se sećate devojke koja je 2016. godine oborila rekord nad svim rekordima rukometa? Njeno ime je Andrea Mijailović.

Andrea je nastupala za omladinski rukometni klub Loznica gde je beležila sjajne uspehe u Prvoj ligi „Centar“ a najveći pamtimo kada je na jednoj utakmici postigla čak 40 golova!!!

Andrea je vrhunski talenat, vodila je Lozničanke tokom cele sezone. Ovaj vanserijski srednji bek, postigao je protiv Darde 27 golova od 31 upućenog udarca a treba dodati da je tresla mrežu Jedinstva 17 puta.

Došla je i ta utakmica kada je oborila sve rekorde, postigla je čak 40 golova protiv ekipe Mladosti gde je njen tim tada slavio 59:23, zaista neverovatno… Treba napomenuti da ni tu nije stala već je protiv Rudara u poslednjem kolu ubeležila 39 golova… Šta reći osim FASCINANTNO!

Pored matične Loznice mlada Andrea branila je boje Mačve iz Šapca a onda je zaigrala za Inđiju a potom Požarevac. Sada se nalazi u Bosni i Hercegovini gde brani boje kluba Jedinstvo Tuzla. Mali peh dogodio se velikom talentu gde je morala na nešto dužu pauzu koja još uvek traje.

Pored rukometa ova Lozničanka ima i druge prioritete a to su studije u Novom sadu na fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja a treba dodati i da je ovaj talenat igra rukomet i na pesku za tim BHC 2AREG.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here