Hapoel Ašdod Andreje Vukojevića porazio Makabi Rišon LeZion i smanjio na 2:1!

0
281

Rukometaši Hapoel Ašdoda koje vodi srpski stručnjak Andreja Vukojević uspeli su da poraze Makabi Rišon LeZion koji je do sada vodio 2:0 u seriji. Sjajna igra gostiju krunisana je skromnom pobedom rezultatom 33:35 (15:15).

Tokom 50 minuta igre vodila se velika borba i obe ekipe su bile u egalu. Ašdod u tom trenutku pravi seriju golova i odlazi na 28:33 gde reševa pitanje pobednika. Ekipa Andreje Vukojevića je u samom finišu igrala sa 2 igrača u polju i golmanom jer je prvo dosuđeno 2 minuta zbog nepravilne izmene, zatim je fizioterapeut utrčao u teren bez poziva sudije a potom je trener gostiju stajao u terenu a poslednje isključenje je Ašdod dobio zbog faula. Domaćin je iskoristio greške Ašdoda i smanjio poraz na 33:35.

Kod domaćina je Ivan Karačić upisao 5/8 golova dok je Gafar Hadžiomerović imao učinak 3/4. Risto Vujačić je izrešetao gol Makabija (9/11) dok je Aleksandar Babić bio uspešan 6/7 puta. Vuk Milenković se nije upisivao u listu strelaca.

U domaćem sastavu je Gradimir Čanevski imao 7 odbrana (24%) dok je Svetislav Verkić imao na drugoj strani dve više (takođe 24% uspešnosti).

Sledeća utakmica na rasporedu je 06.06 od 18:40 gde ekipa Andreje Vukojevića želi da izjednači seriju na 2:2 i uđe u majstoricu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here