Handball Club Beijing Sport University novi član SEHA Gazprom lige!

0
184

Izvršni odbor SEHA Gazprom lige doneo je odluku kako će od sezone 2019. / 2020. najnoviji član ovog takmičenjima biti kineska ekipa koja će nastupati pod imenom Handball Club Beijing Sport University.

Kako će se liga igrati u novom formatu s dve grupe od po šest ekipa, jedno će mesto sada biti popunjeno s kineskim predstavnicima.

  • Deveta sezona SEHA Gazprom lige donosi i mnogo noviteta, od kojih je jedan i nastup kineske ekipe Beijing Sport University. Ulazak kineske ekipe u takmičenje obeležava početak nove ere u SEHA Gazprom ligi. Na ovaj način širimo naše horizonte i tržište i izvan granica Evrope i to je sjajna vest za rukomet u globalu. Od samih početaka ovog takmičenja stremili smo ka jačanju sportskog i marketinškog aspekta ove priče, a ulaskom kineske ekipe u ligu postigli smo i jedno i drugo. Ovim putem želimo izraziti toplu dobrodošlicu našim novim članovima na čiji smo ulazak u ligu veoma ponosni–poručio je gospodin Mihajlo Mihajlovski, predsednik SEHA Gazprom lige.

Rukometnim klub Beijing Sport University potpisao je ugovor s Rukomet Zagreb d.o.o. i rukometnim klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb koji će ujedno biti i logistička podrška kineskim kolegama.

  • Kineska ekipa dolazi u Zagreb početkom kolovoza sa izabranom selekcijom Beijing Sport Universityija, a mi smo se s naše strane obvezali pružiti im kompletnu logistiku. Dakle, govorimo o organizaciji, struci, smještaju, prijevozu, ishrani i svemu što je potrebno za svakodnevno funkcioniranje jednog profesionalnog rukometnog kluba. U Zagrebu će, dakle, biti smješteni, tu će trenirati i igrati svoje domaće utakmice SEHA Gazprom lige. Osim selekcioniranih 20 rukometaša u kineskoj će delegaciji biti i njihov trener, menadžer i prevoditelj. Mi u rukometnom klubu Zagreb veselimo se ovoj suradnji i vjerujemo kako će od iste profitirati rukomet u globalu– poručio je direktor rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, gospodin Vedran Šupuković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име