Hajdi Loke i Amanda Kurtović nova pojačanja Larvika!

0
279

Jedna od najboljih rukometašica sveta, pivotmenka Hajdi Loke, odlučila je da ne produži ugovor sa Vajpers Kristiansadom, klubom sa kojim je osvojila dve titule Lige šampiona. Loke je tamošnjim medijima rekala da će u narednoj sezoni igrati za nekadašnjeg norveškog velikana i bivšeg šampiona Evrope Larvik.

Vajpers Kristiansad je u saopštenju za javnost potvrdio prelazak Loke u Larvik, uz napomenu da je iskusna rukometašica dao veliki doprinos osvajanju dve titule u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Tridesetdevetogodišnja rukometašica je pre izvesnog vremena rodila treće dete i za novu sezonu ponovo je spremna da pruži sve od sebe na terenu, iako se sa starim-novim klubom neće takmičiti na evropskoj sceni. Uprava Larvika najavila je formiranje kvalitetnog tima za narednu sezonu, pa će pored Loke u klub stići i Amanda Kurtović.

Loke je igrala za Larvik od 2000. do 2002. i od 2008. do 2011. godine. U sezoni 2010/11 osvojila je Ligu šampiona sa Larvikom. Osim za Larvik i Vajpersa Kristiansada, igrala je i za ekipe Đera i Storhamara.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име