Goran Kurteš preuzeo Jugović – “Želim sa Jugovićem da izborim opstanak u eliti!”

0
643

Rukometni klub Jugović u novu sezonu ulazi sa novim trenerom. Iskusni Goran Kurteš, koji je prethodne sezone vodio Kikindu Grindex, preuzeo je Kaćane sa jasno zacrtanim ciljem – da se izbori opstanak u eliti.

Kurteš je istakao da je zadovoljan odrađenim pripremama i da veruje u motivaciju i spremnost svojih igrača.

  • Jugović je tokom leta ostao praktično bez cele prve postave, ali klub je na vreme angažovao pojačanja i sada imamo jedan mlad i perspektivan sastav, pred kojim je svetla budućnost. Došli su golmani Marko Gaćinović i Kosta Dizdar, desno krilo Lazar Barbatesković, desni bek Luka Đerić, levo krilo Aleksa Skuban i pivot Vesko Barjaktarović. Pored njih, tim su pojačali levi bek Željko Peić Tukuljac i Aleksa Jaćimovski, koji može da igra na poziciji levog i srednjeg beka. Iako je ekipa formirana pre nego što sam ja došao, smatram da je uprava odradila dobar posao, jer se radi o mladim momcima koji dobro rade i motivisani su da klub i grad predstave u najboljem mogućem svetlu. Uz još dva do tri pojačanja, imaćemo konkurentan tim, istakao je novi trener Jugovića.

Kaćani u prvom kolu gostuju Partizanu, a ovaj meč igra se devetog septembra od 19 časova na Banjici.

  • Biće to jako teško gostovanje, ali potrudićemo se da pred beogradskom publikom odigramo najbolje što možemo. Polako privodimo pripreme kraju, zadovoljan sam igrom koju smo prikazali u prijateljskim utakmicama. Cilj nam je da opstanemo u Super rukometnoj ligi i da zadržimo tim na duže staze, kako bismo naredne sezone bilo još uigraniji i konkurentniji. Pratili smo prelazni rok, ali ne poznajemo još uvek dovoljno kvalitet ostalih ekipa. Siguran sam da ćemo iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže da idemo ka vrhu, zaključio je Kurteš.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here