Goran Cvetković naredne četiri godine vodi Pfadi Vintertur!

0
248

Posvećen dugoročnom i održivom razvoju, Pfadi Vintertur je sa zadovoljstvom objavio da su sa glavnim trenerom, Goranom Cvetkovićem produžili ugovor za naredne četiri godine. Srpski stručnjak je takođe preuzeo odgovornost za sportski menadžment kluba.

Njegov ostanak u klubu je najvažniji korak vezan za sportsku budućnost i dalji razvoj švajcarskog kluba. Karijera Gorana Cvetkovića u rukometnoj porodici Vintertura simbol je strateškog opredeljenja i zajedničkih ciljeva. Od 2005. godine kao igrač, zatim kao trener juniora, član upravnog odbora, sportski direktor i pomoćni trener, a od sezone 2021/22. kao glavni trener, Goran već duže od decenije utiče na razvoj kluba iz Vintertura.

Nakon osvajanja titule šampiona u sezoni 2020/21 i preuzimanja dužnosti glavnog trenera, Goran Cvetković je uspešno razvijao tim koncipiran na afirmaciji mladih u kombinaciji sa iskusnim vrhunskim igračima. Kao trener prve ekipe, u saradnji sa trenerima mladjih kategorija, on je oblikovao „Pfadi-Way” sa dokazanim razvojnim modelima u obuci igrača. Po želji uprave kluba, kadrovski, strateški i organizacioni kontinuitet ostaje zagarantovan dugoročnim produženjem ugovora između Pfadi Vintertura i Gorana Cvetkovića.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here